vrijdag 17 februari 2012

werk methodes

Overeenkomsten
Onze overeenkomst is ontstaan door de aanvaarding van een aanbod, waar beide partijen mee akkoord zijn op de offerte. Beide partijen zijn een overeenkomst aangaan als opdrachtgever en werknemer of freelancer.

Wanneer heb je een overeenkomst?
In de eerste fase zijn beide partijen een mondelinge overeenkomst aangegaan die bindend is. In een latere fase zal een arbeidscontract ondertekend worden zodat er een letter op papier staat. Een schriftelijke overeenkomst (of: een contract) wordt geldig als beide partijen hem ondertekend hebben.

Waarom een schriftelijke overeenkomst?
Omdat het belangrijk is dat er een bewijs is met afspraken, de afspraken zijn op papier gezet, mondelinge Bevestigd met daarin ook de overige schriftelijke bevestiging.

Bij enkel een mondelinge overeenkomst, heb je weinig om op terug te vallen als de andere partij zijn afspraken niet nakomt. Je moet daarom ook:

1.Wij plegen overlegt met beide partijen die voorkomen op de ondertekende overeenkomst.
2.Wij leveren het bewijs dat wij aan de verplichtingen zullen voldoen.
3.Wij werken met sommatiebriefjes, hiermee wijs je de ander op zijn verplichtingen


In het geheel kennen wij de volgende overeenkomsten;
Opdrachtovereenkomst
Stageovereenkomst
Een contract met een uitzendbureau over het inhuren van een uitzendkracht
Arbeidsovereenkomst
Offerte


Deelnemers binnen de sector Welzijn kunnen aan de slag met gerichte werk methodes. Deze methode is speciaal geschreven voor de werkplekken met jongeren. ouderen en of volwassenen en sluit daarmee aan op competentiegericht onderwijs.

Wij gaan uit van de priciepe dat je in praktijk kan leren. De deelnemers worden door middel van opdrachten aangezet tot praktisch werken in en om de werkplek. Het materiaal dat gebruikt wordt voor simulaties dekt alle lesstof gebruikt bij de vmbo VZ en ZW en is toepasbaar voor zowel de basisberoepsgerichte, de kaderberoepsgerichte als de gemengde leerweg.

het geheel wordt bekeken vanuit de doelgroepen jeugd, jongeren, ouderen en volwassenen. voor iedere doelgroep is een korte termijn aanpak en een lange termijn aanpak.

De korte temijn aanpak is wat er op het moment speelt binnen de groepen bewoners en de lange termijn aanpak is gericht op hoe het in de toekomst beter kan gaan.

Presentatie bij u?
Een medewerker van image productions komt graag bij u langs om een presentatie te geven over deze en andere werkmethodes. U kunt dan alle materialen inzien en vragen stellen. Uit ervaring is gebleken dat de presentatie helpt bij het beslissingsproces en de afstemming binnen het team.

De presentatie duurt ongeveer 45 minuten tot 1 uur.

U kunt een presentatie aanvragen via kavakara@live.nl Dit e-mail adres is ook te gebruiken voor algemene vragen over de organisatie. u moet aangemeld zijn om de informatie te bekijken. voor mondelinge nformatie bel naar telefoonnummer 0644666092

Geen opmerkingen:

Een reactie posten